Dongguan Emet Cutting Tools Limited

Εργαλεία στροβιλισμού τροχού&Εργαλεία σύσφιξης Προσαρμογή και παραγωγή εργοστασίου - Κεφάλαιο 1

Χρόνος απελευθέρωσης: 2021-06-28 17:23:21  Hits: 16

-Company Προφίλ

    (1) Dongguan Emet κοπής Εργαλεία Limited είναι a Mteal εργαλεία κοπής κατασκευαστής ενσωμάτωση της παραγωγής, της έρευνας&ανάπτυξη και τις πωλήσεις. Το κύριο πεδίο επιχειρηματικών περιλαμβάνει: different είδη τροχού πλήμνης τόρνευσης και σύσφιξης εργαλεία, CNC εργαλεία κοπής, προσαρμοσμένη εργαλεία κοπής, μετατρέποντας εργαλεία, σπειρωμάτων εργαλεία, βαρετό μπαρ, αυλάκωση&χωρίστρα εργαλεία, ανταλλαγή-head συστήματα εργαλείου (κεφαλές εργαλείων και Toolholders), εσωτερικά εργαλεία ψυκτικού, εργαλεία κατεργαζόμενου τεμαχίου σύσφιξης, εξαρτήματα εργαλειομηχανών, VDI Toolholders, Toolholders, φρέζες και περισσότερα άλλα μεταλλικά κοπής και τα εργαλεία σύσφιξης. 

伊美特轮毂霸王刀杆210123-1.jpeg

    (2) Emet έχει ισχυρή τεχνολογία, την αυστηρή διαχείριση, προηγμένα προϊόντα, πρώτες-Η Κλάση ποιότητας και έμπειρους επαγγελματίες και τεχνικό προσωπικό , έτσι ώστε τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται ευρέως για τροχό εργοστάσιο κόμβο, το εργοστάσιο μηχανήματα, εξαρτήματα αυτοκινήτων εργοστάσιο και άλλες βιομηχανίες βαριά και σε τελευταία χρόνια, προκειμένου να επιτευχθεί η διαφοροποίηση των προϊόντων για την καλύτερη ικανοποίηση των πελατών'.? ανάγκες, Emet constanly την έρευνα και την ανάπτυξη υψηλής-feed και υψηλή-efficiency'? s κοπής και εργαλείων σύσφιξης, το οποίο έχει βελτιωμένα προϊόντα Emet'? τη σταθερότητα και τη χρήση φύσεις, μειώνονται οι πελάτες'? κόστους παραγωγής και guaranted περαιτέρω την ποιότητα του προϊόντος. 

伊美特刀具轮毂刀具霸王刀杆210123-4.jpeg

-emet τροχού Hub Ενεργοποίηση&σύσφιξης Tools 

    (1) Emet έχει επικεντρωθεί στην προσαρμογή και την παραγωγή της στροφής και εργαλεία για τροχό κατεργασία πλήμνης και διάφορα είδη εξαρτημάτων εργαλειομηχανών για περισσότερα από 10 χρόνια, σύσφιξης η οποία έχει συσσωρεύσει πλούσια προοριζόμενα εμπειρία και καλλιεργείται επαγγελματικά προβλήματα-solving ταλέντα. Emet θα μπορούσε όχι μόνο να βοηθήσει τους πελάτες να λύσει τα προβλήματα κατεργασίας που μπορεί να εμφανιστούν στην πραγματική μεταποίηση, αλλά και το σχεδιασμό και την παραγωγή των εργαλείων που αντιστοιχούν κατεργασία.

伊美特刀具霸王刀杆轮毂刀具轮毂刀座210126-6.jpeg

    Περισσότερα περιεχόμενα θα ανεβάσει τελευταία 

    Η κινεζική εκδοχή:. https://mp.weixin.qq.com \\ ς/i6RNfbCT2HO0/&120? D7mKh2EoA#

Προηγούμενος:

Επόμενο: Εργαλεία στροφής/e...